Giny Alberts

logo II

Adres: Prins Clausstraat 39
           9422 GL  Smilde
Telefoon: (06) 15 86 96 38
Website: www.ginyalberts-art.nl

Wie ben ik?
Kunst en kleur; dat ben ik.
Opgegroeid met de geur van olieverf en een vader die altijd aan het schilderen was en mij meenam in het kijken naar en praten over kunst; zijn inspiratie loopt als een rode draad door mijn leven. Ik neem alle kleuren en vormen van de natuur in me op en die komen dan tot leven in mijn werk met potlood, penseel en papier.

Wat doe ik?
Dagelijks creëer ik zowel abstract alsook figuratief beeldmateriaal; voor mezelf en ook voor cursussen, workshops en lessen. Mijn liefde voor vlak, vorm en kleur breng ik niet alleen tot uiting in mijn eigen werk, maar inspireer en help ook anderen hiermee in mijn werk als Creatief Coach. Voor mijn persoonlijke groei volg ik een opleiding aan de Klassieke Academie.

Wie ben ik?
Kunst en kleur; dat ben ik.
Opgegroeid met de geur van olieverf en een vader die altijd aan het schilderen was en mij meenam in het kijken naar en praten over kunst; zijn inspiratie loopt als een rode draad door mijn leven. Ik neem alle kleuren en vormen van de natuur in me op en die komen dan tot leven in mijn werk met potlood, penseel en papier.

Wat doe ik?
Dagelijks creëer ik zowel abstract alsook figuratief beeldmateriaal; voor mezelf en ook voor cursussen, workshops en lessen. Mijn liefde voor vlak, vorm en kleur breng ik niet alleen tot uiting in mijn eigen werk, maar inspireer en help ook anderen hiermee in mijn werk als Creatief Coach. Voor mijn persoonlijke groei volg ik een opleiding aan de Klassieke Academie.