Saber Mikael

logo II

Adres: Kloksveen 37
           8426 JA  Appelscha
Telefoon:
Email: sabermikael@home.nl
Website: www.sabermikael.nl

Beeldend kunstenaar

Wonend en werkend in Appelscha, geboren en getogen in Irak.

Ik werk vanuit beelden die ik om mij heen zie, waarbij ik ze herleid tot een stapeling van vormen. Hierbij gebruik ik alle soorten materialen en technieken. Ik werk vrij en in opdracht en kan allerlei beeldende kunstopdrachten uitvoeren.

Ik werk met Nederlandse en Arabische vormen en probeer een verbinding te maken tussen deze twee culturen. Vaak gebruik ik het Arabische letterschrift met z’n organische vormentaal als uitgangspunt van mijn werk.

Ik beschik over werk in allerlei formaten dat geschikt is voor presentaties e.d. voor binnen-en buitensituaties.

Beeldend kunstenaar

Wonend en werkend in Appelscha, geboren en getogen in Irak.

Ik werk vanuit beelden die ik om mij heen zie, waarbij ik ze herleid tot een stapeling van vormen. Hierbij gebruik ik alle soorten materialen en technieken. Ik werk vrij en in opdracht en kan allerlei beeldende kunstopdrachten uitvoeren.

Ik werk met Nederlandse en Arabische vormen en probeer een verbinding te maken tussen deze twee culturen. Vaak gebruik ik het Arabische letterschrift met z’n organische vormentaal als uitgangspunt van mijn werk.

Ik beschik over werk in allerlei formaten dat geschikt is voor presentaties e.d. voor binnen-en buitensituaties.