Tim van Schaijk

logo II

Adres: Klatering 37b
           9411 XH  Belleb
Telefoon: (06) 20 68 96 86
Email: timboektoe1953@gmail.com

Toen ik in 1965 mijn eerste fantasieën en impressies beeldend uiten was het niet in mij op gekomen dat ik dit als er tijd en inspiratie zou zijn jaar in jaar uit zou doen. Omstreeks 2006 ben ik mijn werkstukken KnunK gaan noemen omdat sommige het kunst vonden en anderen doordacht knutselwerk. Nu 56 jaar later als amateur createur en meer dan 270 creaties verder mag ook U komen kijken en zien waar ik mij mee bezig hield, houdt en uit.

Toen ik in 1965 mijn eerste fantasieën en impressies beeldend uiten was het niet in mij op gekomen dat ik dit als er tijd en inspiratie zou zijn jaar in jaar uit zou doen. Omstreeks 2006 ben ik mijn werkstukken KnunK gaan noemen omdat sommige het kunst vonden en anderen doordacht knutselwerk. Nu 56 jaar later als amateur createur en meer dan 270 creaties verder mag ook U komen kijken en zien waar ik mij mee bezig hield, houdt en uit.