Atelierroute 2021

Dit jaar hoopt de Stichting Kunst en Cultuur 4_daagse, alweer voor de 19e keer, de atelierroute te organiseren in de weekenden van 13/14 november en 20/21 november.

Dit jaar doen maar liefst 28 kunstenaars en autodidacten mee aan de route. In totaal zijn er 19 ateliers te bezoeken. U kunt de digitale folder ook op deze website vinden.

In het Dorpshuis in Smilde is een overzichtstentoonstelling te zien van alle kunstenaars die dit jaar mee doen aan de atelierroute (route zie button elders op deze pagina).

Op vrijdag 12 november om 20:00 zal de 19e atelierroute officieel geopend worden door de wethouder de heer Bouwman van de gemeente Midden Drenthe.

Dus…houdt deze datum vrij in uw agenda! U bent van harte welkom.

De coronamaatregelen die vanaf 13 november 2021 gelden geven geen aanleiding om de openingstijden voor het bezoeken van de centrale expositie in het Dorpshuis in Smilde of het bezoeken van de ateliers te wijzigen.

Voor het bezoek aan de expositie gelden de hieronder genoemde maatregelen en dit is ook het advies voor het bezoeken van de individuele ateliers.


Coronamaatregelen

Wij houden ons  aan de RIVM maatregelen.
Voor de aanwezigheid bij de formele opening en het bezoek aan de overzichtstentoonstelling gelden de volgende maatregelen:

  • Voor toegang geldt de QR code. De QR code zal worden gescand bij de ingang;
  • Houd rekening met de 1,5 meter maatregel;
  • Er zijn ontsmettingsmiddelen aanwezig;
  • Ook zal er een papier ingevuld moeten worden voor de registratie;
  • Gezondheidsvragen worden gesteld (hoesten, verkoudheid).

 


De werken van Peter Bes zijn te zien in het atelier van Ina Zeewuster,
nummer 10 in de folder en niet, zoals op de folder staat, in Hoogersmilde