Marijke van der Meij


Marijke van der Meij
atelier Ruimte voor kunst
9441 TE  ORVELTE
0593 322233
Ik maak schilderijen en tekeningen. Mijn inspiratiebron is de natuur. Soms komt dit tot uiting in schilderijen geschilderd in de natuur, op dit moment ben ik bezig te kijken hoever ik kom met vereenvoudiging. Wat ik hoop over te houden is het schilderij dat genoeg heeft aan zichzelf en niet perse meer iets voorstelt. Hoe ziet dat eruit?
Verder ben ik actief met cursussen tekenen en schilderen. Zie hiervoor de website  www.ruimtevoorkunst.nl
Koffie met kunst
Op zondag 9 september om 10.00 uur houd ik een lezing over de master Identitijd. Dit is een programma van masterclasses die ik deze zomer volg naar aanleiding van het winnen van de tentoonstelling Identiteit in het CBK van Emmen in het voorjaar van 2018. Zie ook de website van K&C.